Alt i Gastronomi

CC Diner er et cateringfirma med stor erfaring og klare holdninger til gastronomi: Friske råvarer og sans for detaljer i tilberedningen og i anretningen.

Vi leverer til kantiner, firmafester, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, firmaudflugter og alverdens arrangementer.
Vi vil med glæde hjælpe jer med ideer og forslag, der sætter prikken over i’et.

OM CC Diner

CC Diner er et cateringfirma, der startede i efteråret 2004.  Siden har CC Diner fået et flot renomme i Københavnsområdet for stor fleksibilitet og åbenhed omkring alle slags cateringarrangementer.  
CC Diner leverer mad af høj kvalitet til fornuftige priser. Det er vigtigt for os, at råvarerne altid er friske, og trods vores fornuftige priser, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.  

Michael Jørgensen, som startede CC Diner er uddannet kok fra Birkerød Kro i 1994.

Michael startede herefter som køkkenchef på Fyrskibet i Helsingør, hvorefter han blev køkkenchef i Arkens restaurant, der laver mad til besøgende museumsgæster, ansatte samt forskellige fester og konferencer.

Herefter har Michael blandt andet arbejdet som selskabskøkkenchef i Udenrigsministeriet, der også leverer maden til udenlandske statsbesøg og anden selskabelighed på Christiansborg og Børsen.

Siden har Michael samlet endnu mere erfaring, blandt andet som køkkenchef på Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje, og nu leverer han som selvstændigt mad til alle typer arrangementer.

CC Diners udvalgte Links